[rev_slider_vc alias=”infowell”]
Verzeker uw organisatie, verzeker uw data.

Back-up & Recovery

Back-up & Recovery oplossingen zijn een verzekering voor organisaties. Ze moeten het voortbestaan en functioneren van de organisatie veiligstellen ingeval van dataverlies. En net zoals bij verzekeringspolissen is de prijs mede afhankelijk van het verzekerde en de dekking: de hoeveelheid data en het type calamiteit waarvoor u zich wilt verzekeren. Infowell helpt u de juiste back-up oplossing in gebruik te nemen en kan controleren of uw bestaande back-up voorziening nog voldoet.
Back-up & recovery oplossingen zijn een onderdeel van een totaalpakket aan maatregelen om de continuïteit van uw organisatie te waarborgen. Voor Infowell is het een goede gewoonte om na te gaan welke andere beveiligingstechnieken al in huis zijn, zodat de back-up oplossing hierop kan worden afgestemd.

Daarnaast wordt ook rekening gehouden met het veiligstellen van bedrijfsdata die moeilijker bereikbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan laptops van reizende medewerkers en data uit de cloud. Ook de data in Office 365, Google Apps en Salesforce kunt u veiligstellen.logos

 

Met een onderzoek, bestaande uit een vragenlijst en data-meting kan Infowell u helpen de juiste antwoorden te formuleren op de kernvragen van back-up en recovery:

Welke data moet worden beveiligd?

Welke dekking is nodig?

Waar staat de data?

Zijn er randvoorwaarden?

Meer weten wat we voor u kunnen betekenen?

neem contact op

Overzicht Back-up en recovery

Tape back-up
Disk back-up
Disk2Tape back-up
Disk back-up met deduplicatie software
Disk back-up met deduplicatie hardware
Client-side deduplicatie
Cloud back-up
Private Cloud back-up
Public Cloud back-up
Download de white paper voor uitgebreide informatie over back-up en recovery oplossingen.

Download onze white paper over Back-up & Recovery

pdf