[rev_slider_vc alias=”infowell”]

Werkwijze

Uw doelstellingen, toekomstplannen en applicaties
Uw doelstellingen, toekomstplannen en applicaties geven een eerste aanzet voor een oplossingsrichting? De applicaties en toekomstige plannen worden ingedeeld op basis van eisen ten aanzien van snelheid, (groei)capaciteit, integratiemogelijkheden en bedieningsgemak.
 
Figuur 1: voorbeeld van applicatie-indeling voor opslagoplossing

Infowell maakt een overzicht van uw applicaties en geeft ze prioriteit naar kwalificatie, missie-kritische applicaties, kritische applicaties, applicaties met uitzonderlijk groot volume, en overige applicaties. Aan de hand van deze lijst en uw toekomstplannen bepaalt Infowell welke eigenschappen van een oplossing belangrijk zijn en welke ondergeschikt aan het budget mogen zijn.
 
Meten is weten
Computersystemen zitten vol met bruikbare informatie. U hoeft het er alleen maar uit te halen en om te zetten naar begrijpbare taal. Infowell assisteert u hierbij. U krijgt de tools in handen om deze gegevens te verzamelen en Infowell zet deze gegevens voor u om in begrijpbare rapportages. U heeft dan een inhoudelijke analyse in handen die u vertelt wat wel en niet relevant is bij de selectie van een nieuwe oplossing. Meten is weten.
 
Een overzicht van de verschillende metingen:

Selecteren en finetunen
Het optimale selectieproces bestaat uit een samenvoeging van uw zakelijke doelstellingen en de technische analyse. Hierbij maakt Infowell voor u een voorselectie van mogelijke oplossingen en zet ze voor u op een rijtje. Daarbij worden de oplossingen vergeleken op basis van budget, veiligheid, snelheid en toekomstbestendigheid. Ook worden de unieke voordelen van elke oplossing met u doorgenomen. In deze fase wordt snel duidelijk welke oplossing uw voorkeur geniet. Eventueel vindt er nog finetuning plaats en wordt uw voorkeur nog op details aangepast en kunt u een weloverwogen besluit nemen.
 
Bestellen en plannen
In deze fase start u met de betaalde dienstverlening van Infowell. Tot op detailniveau wordt een technisch plan uitgewerkt om de oplossing aan te laten sluiten op uw bestaande omgeving. In het plan worden alle technische en huishoudelijke details vastgelegd. Daarbij ontvangt u ook een overzicht van voorbereidingen die u dient te nemen om de installatie succesvol en efficiënt te laten verlopen. Uiteraard wordt dit alles in overleg met u doorgenomen en wordt een planning met u afgestemd. Ook wordt in overleg een migratiestrategie bepaald en daar waar nodig worden de installatiewerkzaamheden aangepast om uw migratie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Om tijd te besparen wordt parallel aan de bovengenoemde werkzaamheden de oplossingen ingekocht.
 
Installeren & Configureren
De installatie en configuratiewerkzaamheden vinden plaats op locatie. Tijdens deze werkzaamheden wordt het bovengenoemde plan uitgevoerd. Vanzelfsprekend wordt de oplossing getest en indien van toepassing aangesloten op de bewakingsdienstverlening. In geval van een bewakingsdienst worden ook de configuratiegegevens geadministreerd en op veilige wijze opgeslagen bij de supportcentrale zodat direct alle benodigde gegevens beschikbaar zijn in geval van een storing.
 
Bij Infowell staat de kwaliteit van de engineers/consultants hoog in het vaandel. Alleen zeer ervaren engineers zullen bij u de werkzaamheden uitvoeren. Ervaring leert dat de door de wol geverfde engineers projecten in korte tijd afronden, en zeer oplossingsgericht te werk gaan mocht een “verrassing” de planning overhoop halen.
 
Bewaken en ondersteunen
Indien u uw oplossing aankoopt met een support en monitoring dienstverlening dan kunt u er op rekenen dat uw oplossing 24×7 wordt bewaakt. De dienst is er op ingericht om storingen geautomatiseerd te kunnen signaleren, maar als het even kan zelfs voorspellen! Immers, voorkomen is beter dan genezen. Deze geavanceerde wijze van bewaking zorgt er voor dat technische problemen vroegtijdig in de kiem worden gesmoord en voorkomt dat kostbare tijd verloren gaat tussen het optreden en opmerken van een storing.