[rev_slider_vc alias=”infowell”]
Van ondersteunende automatisering naar slagvaardige automatisering.

Private cloud

Private Cloud gaat uit van het principe dat elke ICT-voorziening als een flexibele dienst wordt aangeboden aan haar eigen organisatie en haar klanten. Virtualisatietechnologie zorgt er voor dat netwerk-, server- en storagecapaciteit flexibel inzetbaar worden. Management en orchestratie software automatiseert de bijbehorende beheertaken. Met deze combinatie worden complexe en langdradige processen omgezet in enkele muisklikken. Het geeft uw organisatie de slagkracht om binnen korte tijd in te spelen op veranderende marktomstandigheden; ICT-as-a-service.
 
Daarnaast gaat het private cloud principe uit van modulaire bouwstenen wat integratie met bestaande systemen mogelijk maakt, maar ook resulteert in schaalbaarheid terwijl de kosten van beheer dalen.
 
Infowell helpt u de juiste stappen te nemen om uw ICT te transformeren naar een private cloud. Wij inventariseren uw ICT-infrastructuur en integreren de ontbrekende modules voor een Private Cloud.

Meer weten wat we voor u kunnen betekenen?

neem contact op

Overzicht private cloud

Verschillende structuren van Private Cloud oplossingen:

 

Figuur 1: structuur voor een Private Cloud met een breed aanbod van ICT middelen.

Figuur 2: structuur voor een Private Cloud met een breed aanbod van ICT middelen in combinatie met geavanceerde ondersteuning.

Figuur 3: structuur voor een prijsbewuste Private Cloud in combinatie met geïntegreerde ondersteuning.

Download de white paper voor uitgebreide informatie over private cloud oplossingen.

Download onze white paper over private cloud

pdf