[rev_slider_vc alias=”infowell”][/vc_column][/vc_row]

Slimme oplossingen zijn flexibel en ongekend schaalbaar.

software defined

Software Defined gaat uit van het principe dat alles in het datacenter, netwerk, server en storage gevirtualiseerd wordt. Daarnaast gaat het software defined principe uit van modulaire bouwstenen op basis van standaard hardware in combinatie met software. Het maakt uw ICT-infrastructuur flexibel en resulteert in ongelimiteerde schaalbaarheid terwijl de kosten van hardware dalen. Infowell helpt u om uw server, storage en netwerkbronnen te virtualiseren.
 
Software Defined Storage
Software Defined Storage is sterk in opkomst vanwege een zeer gunstige prijs-prestatie verhouding. Deze oplossingen gaan er vanuit dat u niet meer een centraal opslagsysteem aanschaft, maar dat u de opslagcapaciteit van al uw fysieke servers gebruikt. Infowell kan uw bestaande servers uitrusten met software (driver) en uw ongebruikte diskcapaciteit transformeren tot een centraal opslagsysteem met hoge prestaties en beschikbaarheid. Vanzelfsprekend kunt u ook een volledig nieuw storage cluster (hard- en software) bij Infowell bestellen.
 
Figuur 1: Schematische weergave van software defined storage oplossing

Software Defined Server (Server virtualisatie)
Software Defined Server oplossingen, ook wel bekend als server virtualisatie, zijn al een geruime tijd beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan VMware vSphere, Microsoft Hyper-V, Citrix Xen en KVM. Deze pakketten zorgen er voor dat uw fysieke x86 servers samen werken als één logische pool van server capaciteit waar virtuele servers gebruik van kunnen maken. Het maakt uw serverpark meer flexibel en verhoogt de beschikbaarheid. Infowell verzorgt voor u de volledige installatie en configuratie van uw servers en virtualisatie software en integreert deze met uw netwerk en storagesystemen. Daarnaast kunt u uw bestaande omgeving periodiek door een expert ter plaatse laten controleren en bijwerken.
 

Meer weten wat we voor u kunnen betekenen?

neem contact op

Overzicht Software Defined Server en Storage

Schematische weergave van server virtualisatie in combinatie met software defined storage.

Schematische weergave van server virtualisatie in combinatie met software defined storage.

Schematische weergave van server virtualisatie in combinatie met “traditionele” centrale storage.

Download de white paper voor uitgebreide uitleg over Software Defined oplossingen.”

Download onze white paper over software defined

pdf