[rev_slider_vc alias=”infowell”]
Waarde uit uw data begint bij de juiste data-opslag.

Storage

Er zijn vele verschillende opslagoplossingen verkrijgbaar. Veel van deze oplossingen hebben bestaansrecht omdat ze unieke functionaliteiten hebben. Vanzelfsprekend spelen diverse fabrikanten hier op in, maar Infowell helpt u met het maken van de juiste keuzes.

Uw organisatie, applicaties en toekomstplannen zijn het uitgangspunt voor het selecteren en integreren van de juiste opslagoplossing. Het onderstaande schema geeft aan de hand van vuistregels aan of u bijvoorbeeld specifieke eisen zult hebben ten aanzien van snelheid, capaciteit, integratiemogelijkheden, beschikbaarheid en/of gebruikersgemak.

 

In veel situaties wordt het kiezen van de juiste oplossing uitdagend, omdat er meerdere applicaties worden gebruikt die niet in dezelfde categorie vallen. Hierdoor wordt het er voor veel organisaties niet duidelijker op. Infowell kan u daarbij helpen door het maken van een lijst van uw applicaties en ze prioriteit te geven naar: kwalificatie, missie-kritische applicaties, kritische applicaties, applicaties met uitzonderlijk groot volume, applicaties met groeiverwachting, overige applicaties. Aan de hand van deze lijst en uw toekomstplannen bepaalt Infowell vervolgens welke combinaties op basis van performance, capaciteit, beschikbaarheid en retentietijd nodig zijn.

Meer weten wat we voor u kunnen betekenen?

neem contact op

Overzicht opslagoplossingen

De diverse opslagoplossingen kunt u indelen aan de hand van prestaties en capaciteit.
 

En naar beschikbaarheid en naar retentie-tijd.
 

Download onze white paper met uitgebreide uitleg over de verschillende opslagsystemen.

Download onze white paper over Storage

pdf